Τα Bondi chai τώρα και στην Ελλάδα

Τα Bondi chai τώρα και στην Ελλάδα

Το chai latte που πίνεται ζεστό και κρύο !!!

Το Precious drinks είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική εισαγωγή του Bondi chai latte στην Ελλάδα. Το Bondi Chai Latte είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν που συνδυάζει εκχύλισμα μαύρου τσαγιού με ένα πολύπλοκο μείγμα «γευστικών μπαχαρικών», γάλα και μέλι (όχι ζάχαρη) που το κατέστησαν ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα για καφετέριες στον κόσμο.

Το Chai latte έχει τις ρίζες του στην Ινδία, όπου οι πλανόδιοι παρασκευαστές τσάι δημιουργούν και πωλούν το δικό τους σπιτικό Chai Latte στους δρόμους. Το ρόφημα αυτό βασίζεται σε μαύρο τσάι Darjeeling, αναμεμειγμένο με μπαχαρικά όπως τζίντζερ, κανέλα, γλυκάνισο, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο και βανίλια. Το σύνολο αυτών των συστατικών είναι στην ουσία αυτό που κάνει ένα καλό τσάι. Προσθέτοντας ζεστό ή κρύογάλα στο τσάι, δημιουργείται το Chai Latte (τσάι λάτε). Το τελευταίο άγγιγμα είναι η γλύκανση του Chai Latte με μέλι.

Σήμερα το Chai Latte έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο ως η πιο μοντέρνα και συναρπαστική εναλλακτική λύση για καφέ!

Chai Latte και ξεφύγετε από την καθημερινότητα!

Bondi chai latte Australia

Facebook
Twitter
Print
Email

Περισσότερα Νέα και συνταγές

Close Menu
×
×

Cart